SPOCZKO CHINCHILL my wczoraj wolniutko pisalysmy tylko ty pozno wszedles i nie byles w temacie!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....
SPOCZKO CHINCHILL my wczoraj wolniutko pisalysmy tylko ty pozno wszedles i nie byles w temacie!
Nie wydaje wam sie,ze kazdy z nas na sile probuje utrzymać to forum przy zyciu?![]()
uhem.... moze i tak, dobra to siem nie wysilam od teraz ... ![]()
pewnie wlasnie po to jest by je utrzymac! a szkoda bo przez to forum mozna wiecej osob zapoznac i ja jestem zadowwolona poniewaz juz was poznalam nie osobiscie ale poznalam i ciesze sie ze mozna z kims pogadac z tego miasta a z czasem to spotkamy sie na kreglach lub imprezie !!!!
hehehe olifka musimy to utrzymac nie poddawac sie !!!! chinchill ty rowniez
No ja mam nadzieję,ze wypadzik juz za tydzien;) Wczoraj odpisala do mnie taka Ewelina z Fotka.pl i pytala kto jest zalozycielem tego forum. Wiecie? Zaprosilem ja serdecznie, moze sie kiedys zjawi i powiekszy sie nasze grono:)
hehe moze i tjaaa... kto wie... co wiem na chwilke obecna mykam bo back to the future 2 leci w tiwi, zycze milusi nocki i do napisania , braaanoc
milej nocy olifka papap odezwij sie jutro papapap
Ehhh to 3maj sie Olifcia i do uslyszenia. Myslalem,ze jeszcze troche popiszesz z nami:( Papa
no coz bedzie trzeba konczyc co?
no to ja tez bede uciekac po malutku !
Tez mi sie tak wydaje. To spokojnej nocki zycze Olcia. Papa
tobie rowniez i papapa-dziekuje
dzien dobry ! witam wszystkich i milego dnia zycze
bry dzien bry ![]()
Witam wszystkich nowych i starych.
Bardzo fajnie ze jest juz kilka osob ktore odwiedzaja to forum regularnie, nie znaczy ze nie chce wiecej:).
Po przebrnieciu przez te 9 stron tego watku postawilem maly skrypt chatu pod adresem http://www.doncarski.co.uk/chat , Wasze uwagi sa bardzo cenne i w miare mozliwosci wprowadzane w zycie od razu:).
Wlascicelem tej strony jestem ja, wole na razie nie zdradzac nic wiecej...
Strona glowna ma opracowany jedynie schemat, nie mam tyle czasu teraz zeby ja postawic ale ciagle o niej mysle.
Jak sa jakies pytania i uwagi prosze dac znac.
PS: Jedna prosba prosze nie traktowac forum jak chata od teraz
(mamy juz chat, na razie jest on prosty ale testuje tez inne skrypty, ten traktujcie jako tymczasowy), prosze nie pisac postow 3 wyrazowych i jeden pod drugim przez ta sama osobe
drogi adminie dobrzem nie bedziemy od tej pory traktowac forum jako chata , ale coz, wczesniej nie bylo innej mozliwosci komunikacji jak stawianie postow tutaj i tyle.... a tak w ogole to ja przylaczylam sie tutaj pod koniec maja i mamy juz wrzesien czyli jakby nie patrzec 2 miesiace minely a stronki glownej jak nie bylo tak nadal nie ma - wiem , ze pewnie wymaga to pracy i oddania , ale hmmm w 2 miesiace moznaby chyba jakis updateing strzelic - bo ja juz sie kiedys pytalam jak budowa stronki i nic siem nie wydarzylo od wtedy....
moze cosik wiecej w tej kwestii? pozdrawiam serdecznie
witam serdecznie!
nono ale sie porobilo! czyli tak to wynika ze nie moza z nikim pogadac ,to ja sie wypisuje:( a tak bylo fajnie mozna bylo tyle osob poznac no ale coz ![]()
Olcia całkowicie sie z Tobą zgadzam, bo też nie rozumiiem co maja znaczyc te ograniczenia na tym forum. Tym bardziej,ze to jest Hyde Park!!! Moze i pomysl z czatem jest praktyczny, ale chyba za malo mamy tutaj zarejestrowanych czlonkow,zeby w ogole tutaj z kimś pogadać![]()
tak ale jest mi przykro ze czlowiek poznaje sie, rozmawia o wszystkim a admin pisze ze nie mamy to forum traktowac jako chat,przydalby sie jakis chat w tym miescie dla ludzi by mieli szanse sie poznac i pogadac,tym bardziej ze jest pare samotnych osob w doncaster ktore nie maja zadnych znajomych i dla nich jest to szansa na poznanie osob z tego miasta- ale widocznie komus to przeszkadza wiec ja uciekam po malu
fakt faktem....... nie jest nas duzo a i tak wiekszosc wpada tutaj od wielkiego dzwonu... pewnie byloby torszku inaczej gdyby oficjalna glowna strona dziala, a tak t bylo tylko forum , na ktorym zreszta niwiele osob sie wypowiadalo i czesto mialo sie wrazenie jakby sie do sciany gadalo - eh no coz...... bywa i tak.... to ja ide cos obejrzec i szykowac siem na jutro do obozu pracy... pozdrawiam wytrwalych hehe ![]()
hej tam u gory zauwazylam chat on jest aktywny??????zagadalam ale nie wiem
ja mysle ze bylo by duzo ludzi na chat,ale malo osob zna taka stronke forum doncarski i dlatego jest troszke nas malo ale jak sie rowinie to samo juz poleci,
aha i przeprosiny dla admin nie zauwazylam ze jest chat skromny ale jest i ciesze sie pozdrawiam
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....