diament zawsze mozna oszlifowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosz???? korzysta???? z nowego forum tu klikaj????c tu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
JesteÅ› Tutaj: Najwi????ksze forum mieszka??c??w Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....
diament zawsze mozna oszlifowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olifka i chinchill macie juz nas wiec nie narzekajcie na brak znajomych bo nas juz znacie
Hmmm moze dopiero sie poznajemy, ale milo uslysze? takie slowa:) Zatem jak tak popiszemy ze soba jeszcze troche to w nastepny weekend jakis wypad sie szykuje?
W czwórke to juz mozna troche poszale? na parkiecie ![]()
a chinchill juz chyba poszedl spac!!! hahahah
no dobra, ja tylko tak....chcialem byc grzeczny, ale co mi tam, bede ptezny i nie bohje sie wyzwan zycia, nie z jednego chlewika jadlem zupke wiec nie starszne mi burze i urzednicy podatkowi
hihihi
ty mnie tu nie sciemniaj, ja cie zapytowuje, cos mi tu zmierdzi...cholera cos smierdz...a to brciszek puscil "baczka" ;P
hehe parkiet hmm... ja na baletach dawno juz nie bylam i chyba mi nawet one juz nie w glowie heh za duzo sie w tym siedzialo i pracowalo chyba..... ale hmmm takie kregleeeee
lol
ale by sobie zrobila dylu dylu dylu hehehe
kazbad21 zejdz juz z olifki jest weekend
nio weekend weekendem ale na mnie nikt nie siedzi
lol
olifka na wszystko jest czas i chec wiec na krengle tez sie wybierzemy ale na balety tez podylamy troszke hihihih
pewnie......jak nie jak tak, jak wasze tasiemce, nie ciagna za sznureczki......mnie oczka mowia. toz to dopiero dzien pelne sloneczko
musze se wziac procha na sen....mialem nocki, moj zegar sie rozregulowal, mam to gdzies....od wczorajszej godziny 14:00 nie zmruzylem oka.....bedzie niedobrze...
ja wiem tylko cie bronie bo kobitki powinny sie trzymac w jednej grupie hehehhe:))
hehe
a noz widelec i siem wybierzem
niezbadane sa wyroki....
Chinchill jeszcze nie poszedl spac:P![]()
Po prostu wy za szybko piszecie;) No jak chcesz Olifka, na poczatek mozemy isc na bowling, rozkr?ci? sie:D A pozniej to ja juz was wyciagne na ten parkiet ![]()
jak to dobrze ze mam dopiero w niedziele do pracy............
Olus alez wlasnie z tym siedzeniem to bylo wlasnie ze na mnie nikt nie siedzi i cale szczescie bo za ciezko by mi bylo ![]()
hehheheh kazbad21 bo jutro nie wstaniesz!!!!!!!!!!!!!!!
olifka ty mieszkasz sama czy masz wspolokatorow
heh.... eee tam za szybko..... szkoda ze nie ma tutaj shoutbox'a albo nawet zwyklego pokoju chatowego od razu by inaczej bylo..a nie oswiezaj mi tu co chwile ![]()
ja moge rzucac "babami" moze jakas trafie...ja, ja ,ja bede pierwszy, oki, bowling, cos mi tu ksywami cuchnie...sory, a bialego proszku w torebkach nie macie, takkie malutkie .... to ten bowling, syn starego BOWLINGA ?? mam racje, ??
dobra nie w temacie juz jestem chyba za pozno jak dla mnie......
chinchill ty tez mieszkasz z kims czy sam?tak tylko was pytam by was lepiej poznac
Z tym od?wie?aniem to masz racj?, czuj? sie jak makler gie?dowy:D
a gdzie wy mieszkacie........jakie dzielnice??
cusworth jesli chodzi o mniem ![]()
Balby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olifka...wiesz gdzie jest cusworth.....ile dorozek trzeba zmienic, nie zabijaj, ale podpowiedz jak dalego i ktorym kierunku od centrum wsi DONCASTER
Olifka, ja mieszkam ze znajomymi, ale wlasnie najgorsze w tym wszystki jest to,ze za niedlugo czwórka sie wyprowadzi:( I to jest niestety ta "lepsza" czwórka. Przez po? roku wspolnego ?ycia, to moi flatmatesi stali sie dla mnie jak rodzina. Ehhh ciezko sie bedzie przyzwyczaic,ze ich zabraknie:(
chinchill nie spimy jedziemy!!!! hehehe
Sorki, mialem napisa? Olusia
![]()
hheheehh ale mowa kazbad 21
kazbad21 hem? do czego pijesz teraz...
no wlasnie tak czytalam co ty piszesz przeciez oliwka nie zadawala ci takiego pytania
Chinchil najlepiej na swoich smieciach, uwierz mi, swojego mozesz zdzielic prze leb, powiesz OH SORRY i po bolu. a obcego to nosic musisz na swoich galazkach.....
olifka nie daj sie!!!
ja nie mam zamiaru w ogole sie w nic wdawac.... ![]()
pytam jak daleko od wsi DONCASTER jest stolica panstwa CUSWORTH...aj nie wiem......za to wiem gdzie jest np, dobry wypasiony smietnik, zawsze mozna tam cos znalezc, i TV i DVD, moge pohandlowac......hihihi ![]()
chinchill ile masz latek?
Nie spie, nie spie:P No to jak juz wszyscy napisali gdzie mieszkaja to ja tez musze. Belle Vue- niedaleko ASDY i stadionu horse racing, czy jako? tak:)
co to za podpuszczanie ![]()
...alexiss...masz pierwsza zolta kartke.a co....... ![]()
Ekhm, ale wy tez napiszecie?
20. Mlody jeszcze jestem:)
halllo ! czy jest tu ktos
cusworth jest na polnoc od centerka donny 15min spokojnym spacerkiem... york road i slynny bridal shop..a poza tym jest mapka zawsze i mozna sprawdzic.... a jesli chodzi o smietniki a zwlaszcza wypasione to nie pomoge- ja zadnych nie znam, w ktorych moglbys cos wynalesc na handel.....
aaaa chinchiil to mloda sarenka z ciebie
hehhehe olifka dobre to bylo!!!!
kazbad ja nie podpuszczam i za co yellow kartka
nie nie... dobry i wypasiony to jest smietnik , o ktorym kazbad21 wspomnial....
co jutro porabiacie?????????
Sarenka...
No m?odziutki jestem. Ekhm teraz wasza kolej...
A jak ktos nie wiecie gdzie jest Cusworth to poszukajcie na Zumi.pl moze nawet swój wlasny dom znajdziecie:)
ale mam zwale hahahhahahah
ja odpadam juz na dzis, idem siem kompusiac... branoc wszystkim i milej nocy zycze
JesteÅ› Tutaj: Najwi????ksze forum mieszka??c??w Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....