Alexiss2 hmm.... za malo siem znam ( w ogole chyba siem nie znamy) zebym mogla sie wypowiedziec - ale jedno wiem na pewno, oglada sie za kobialkami
lol
- Sygnatura autora
- pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....
Alexiss2 hmm.... za malo siem znam ( w ogole chyba siem nie znamy) zebym mogla sie wypowiedziec - ale jedno wiem na pewno, oglada sie za kobialkami
lol
kazbad21 to bylo piekne !hehehe nie ogladasz sie za panienkami bo gdybys sie ogladal to bys mnie zauwazył hahahaha a rzucam sie w oczka heheh
pewnie....jak mam pisac to leje z grubej rury, a nie tylko , 2co tam u ciebie, czy masz jeszcze tego tasiemca"...nie , to nie dla mnie , pozdarwiam OLFIKA...oki pozdrawiam rowniez pewna niesubordywana kobiete ktora sciagnalem do Anglii, dalem jesc, pomoglem na ile mogle, powiedzialem co ma robic w danej chwili, poradzilem jej jak postepowac w sytuacjach stresowych, dawalem otuchy................a ona na zakonczenie powiedziala do obcej osoby cyt."jak sie rozejdziemy to wiecej nie chce go znac" koniec cytatu...nie powiedziala nawet dziekuje, i na to jest juz za pozno....teraz juz takich slow nie przyjme
olifka jak kazdy inny mezczyzna -oni tylko ogladaja sie za kobietami hihihiihih
hmm...wiem jak to z pracka jest.... sama sie naszukalam i tyle ile odmownych odp dostalam to normalnie chyba by kazdego zniechecilo ale w koncu gdzies dobrnelam ![]()
a gdzie probowalas? agencje pewnie? ja moge jedna polecic....a jak stoisz z angielskim/
chyba cie kiedys widzialem...cos mi sie wydaje ze jestes pelna entuzjazmu mloda (jak zwykle 18 letnia +VAT;) ) kobitka......
kazbad21 smutne to ale prawdziwe jesli chodzi o to jak ludzie postepuja na obczyznie......... ale coz 3ba wierzyc ze jutro znow nadejdzie nowy dzien z mn000000sssstfffeeeeem sanszajnu ![]()
kazbad21 nic na to nie poradzisz takie zycie!!! jest to przykre ale coz takie zycie i trudno to zmienic,przyjaciol sie ma wtedy gdy o nic nie prosi!!!!
dokladnie.....wiec nie zrazam sie niepowodzeniami, mam kilka zasad, jedna z nich jest taka
Postepuj w zyciu tak, by nikt nie placil za twoje bledy.....
Mnie zas dotknelo troszki to ze ta pewna osobka nieopowiedzialna za swoje czyny negatywnie wplynela na moje zycie, a to jest nie fair
niestey ale nikt nie mowil ze zycie jest fair i ze zyc jest latwo..... moze i dlatego sprawia to ze jest ono bardziej ekscytujace
... poniekad.....
co do przyjaciol......
"chcesz stracic przyjaciela - pozycz mu pieniadze"
wlasnie czekam 3 tydzien na zwrot 100 funciakow od czlowieka po ktorym bym sie nie spodzielwal , ze kasy nie odda, ale ja jestem cierpliwy.....
gora z gora sie zejdzie, a co dopiero czlowiek z czlowiekiem
olifka ja tylko szukam po agencjach ale wiesz niektore nawet nie chca danych ani kontaktu,walcze z tym ale czasami sie zalamuje i jest zle ale jakos sie podnosze i ide dalej! w zyciu nie wolno sie cofac tylko isc do przodu jest ciezko ale trzeba!!!
uuu..... a teraz temacik mamonki tracamy widze.. heh nio fakt kasiorka zmienia ludzi i to bardzoooo..... bardzooooo........ ja tez sie na tym przejechalam - nie raz... a mimo ze kilka razy dupsko sobie z tego powodu obilam nadal jestem zbyt latwowierna w tej kwestii..... moze za bardzo kce wierzyc w ludzi ![]()
szkoda ze nas tak malutko moze z czasem wiecej osob sie pojawi!!!
wiec masz zapewne duuuuzo kasiory, bo ja juz raczej nikomu kasy nie pozycze, no chyba ze oddam te ELZBIETKI mojej zoneczce, ale ona i tak by mi je skubnela, wiec strata wliczona w ryzyko, co by nie bylo mam full service jak sie spotkamy, kawe, kapiel i......................................cos
jak by nie patrzec place za serwis, a jak ktos pozycza to MUSI oddac.....czyz nie mam racji??
nio cosh nadzieja nadzieja, ale poki co musze przyznac ze i tak niezle - poworownojac jak bylo na poczatku kiedy sie zapisalam to niebo a ziemia ![]()
no ale mam nadzieje ze jutro nastanie lepszy sliczny sloneczny dzionek hehehe
oby oby a jak nie jutro to moze po jutrze.... ![]()
masz racje kazbad21,by zonka widziala ze sie ogladasz za kobitkami to by ci dala nono
co juz sie zmywacie........najpierw gadu-gadu a teraz juz o dobranocce, nic z tego......
eeee.... kto tu mowil o dobranoc? na pewno nie ja... ale jak kcecie.. to juz sobie pojdem ![]()
nikt nie idzie spac! mozemy kontynuowac gadu gadu
aaaa alexiss jesli chodzi o agencje bylam zadowolona tylko z jednej - Major Recruitment.. nie wiem czy ich wyprobowalas
ale jak to bywa wsio kwestia prywatna ![]()
olifka co porabiasz na codzień?
a wlasnie powiem ci ze WIE i opowim ci sytuacje jaka w tym temaccie mialem z pewnym gosciem
Otorz po kolejnej eskalacji moich ach i ech po przesmignieciu kolejnego kroliczka plajboja , moj kolega zlapal za telefon (bez mojej wiedzy) i zadzwonil do mojej zony z informacja "Pani maz oglada sie za kobietami" na to oglupialy klient uslyszal w odpowiedzi "Ma galy po to zeby patrzaly, byle nie zostaly, Z tego dwojdga lepsze to niz mialby ogladac sie za mezczyznami" kKolega powiedzial mi pozniej ze "masz w deche babe"....i tu mial racje....
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....