Przejdź do treści

Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic

Praca, życie, mieszkanie, randki, rozmowy - DONCARSKI - DONCASTER

Informacje o Użytkowniku

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Przedstaw się :)

temat: Przedstaw się :)

[ Posty 1 do 6 z 6 ]

1

Witam wszystkich forumowiczów. Podtrzymując pomysł Olifki postanowilem zalożyć kolejny temat "Przedstaw się" i nie chodzi tu tylko o imię smile ale także o zainteresowania, itp.
Jako, że jestem pierwszy big_smile :

Imię: Antek
Miejsce zamieszkania: Dunscroft
Zawód: elektryk
Miejsce pracy: Hatfield Colliery
Zainteresowania: samochody, car audio, muzyka, siłownia, sztuki walki smile
Foto:
Było ale nie ma... Kobieta chyba zazdrosna, powiedziala ze mam skasowac big_smile smile

W Anglii jestem od 4 listopada. Mam nadzieje ze wspolnymi silami rozkrecimy to forum.

POZDRO

Ostatnio edytowany przez DrinkmaN (2008-02-29 21:50:39)

2

No prosze ktos przejal inicjatywe smile moje gratki - chociaz widzac po tym jaka zywotnosc jest tego forum bedzie pewnie ciezko rozkrecic ten temat smile
Nio to juz skoro mamy prowodyra to i niech bedzie kilka slow o mnie:
Imie:Maja
Wiek:Cwiercwiecze niedawno stuknelo hehe - jak to kolezanka w pracy mi powiedziaala - hoooo to juz w polowie drogi do 50tki big_smile
Zawod: Administrator&Tlumacz
W czasie wolnym: troszku szalenstwa na zakupach jak to na mnie przystalo , dobre pichcenie w kuchni (jak mi sie cos uda) , muzyka , restauracja/pub + doszkalanie sie w tutejszym koledzu
W Doncaster: od 28 Grudnia 2006 ( w Anglii ojj troszku juz wczesniej)

I to tak po troszku tyle o mnie smile

Ostatnio edytowany przez Olifka (2008-02-29 17:15:08)

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

3

Wita m serdecznie:)))Olifka w połowie drogi do 50tki ,a mnie własnie ona stuknęla:))).W Doncster i Angli od wrzesnia 2007.Imie Dorota.Zawod handlowiec ,tu jako pracownik fabryczny brrrr...smile)) W wolnym czasie ,jak wszystkie chyba kobiety ...zakupy:)),internet bo nie mam nic ciekawego do czytania:)). Co 2 tyg .we wtorki sa spotkania kobiet polskich  w International Comunity Center,narazie jest nas mało ale myśle ,ze z czasem dojdzie wiecej osob.Marzy mi sie tutaj takie Polskie Centrum ,gdzie Polacy mogliby uzyskac wszelkie informacje na temat"co ,gdzie ,z czym".Bo wiem jak mozna sie czuc ,pzryjezdzajac do obcego kraju bez znajomosci języka,kultury ,zwyczajów.No i mam nadziję,ze to forum ozywi sięsmile)),.To dziwne dla mnie ,ze jest tu w Doncaster tyle tysiecy Polakow ,a jakos ich nie widac .Bylam na ostatnich Dniach Polskich  i dosłownie garstka zainteresowanych.Zastanawiałam się dlaczego ,czy nikt nie jest zainteresowany ,czy słaba promocja . Co o tym myslicie?Bede wdzięczna za wszelkie pomysły i sugestie.A tak na marginesie ,nastepne Dni Polskie będa na pzrelomie kwietnia i maja:)))

4

Witam serdecznie smile

Nio kurcze - widzisz te dni Polskie to albo rzeczywiscie sa za slabo rozreklamowane , albo Polacy wcale sie nimi nie interesuja...

A tak w ogole spotkania kobiet w Community Centre - A bylam nawet raz - hehe pochwale sie o ile jest czym smile Na krociotko bo przelotem cosik maialam dogadac z 2 uczestniczek tych spotkan (hehe jedna jest ich prowodyrka oczywiscie- Bogusia)

A tak jakos musialam  wtracic swoje 3 grosze -poki co czekam z niecierpliwoscia na plan nowych Dni Polskich i kto wie moze do zobaczenia na nich smile

Pozdrawiam serdecznie i zycze zmiany tej fabryki na cos innego - o ile tego sobie zyczylabys smile

Ostatnio edytowany przez Olifka (2008-03-16 19:27:33)

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

5

Witam:) sa 2 Bogusie:))) To jest wazne ,ze sa ludzie ,ktorzy w jakis sposob chca pomoc Polakom i pomagaja.Ale podczas powstawania wszelkich inicjatyw potrzebny jest  czas i pomysł.A trudno cos zrobic bez zaangażowania innych kobiet.Więc poki co bede wdzieczna za pomysly i wszelkie podpowiedzi:))).Jak bedzie juz plan Dni Polskich ,to wrzuce na forum ,a jesli nie zdaze ,to ogloszenia beda wisialy na szybach wszystkich sklepow z art.[polskimi.Ja niestety nie bede mogla uczestniczyc w nich  bo jade do kraju na urlop:))) Ale co sie odwlecze....smile)))W Women Center orgnizowany jest aerobic ,wiec jesli ktoras z pan jest zainteresowana,to chyba odbywa sie w czwartki.Pozdrawiam:)))

6

Hejka:) Do do spotkan kobiet to nie zabieram glosu smile No chyba ze przy kafce smile U mnie sie troszke pozmienialo ale nie chce edytowac poraz kolejny.
Zycie pedzi jak szalone wszystko sie zmienia a kazdy nastepny dzien jest nowa lekcją... Z powodu kobiety znalazłem pracę i wyjechalem do GB a teraz jestem singiel ? pytanie: Why ? Odp: Kawałek plastiku z malutkim chipem.

Pozdrawiam smile

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Przedstaw się :)

Menu szybkiego skoku

[ Generated in 0.047 seconds, 7 queries executed ]

Amber Pleasure - The unique Baltic amber jewellery