witam niedlugo przeprowadzam sie do doncaster czy ktos moze orientuje sie jaka jest cena wynajmu 1 bedroom lub 2 bedroom flat z council tax i oplatami
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Dom i mieszkanie » wynajem mieszkania- koszt
witam niedlugo przeprowadzam sie do doncaster czy ktos moze orientuje sie jaka jest cena wynajmu 1 bedroom lub 2 bedroom flat z council tax i oplatami
Ja płacę 375 czynszu za 3 bedroom house (wcale nie na Balby ani Whetley). Plus 70 council tax. Poza tym ceny są różne. Zależy gdzie i jaki standard. Reszta opłat (gaz, prąd, woda) zależy od zużycia, od liczby osób, itp. Sporo ofert ma Barnsdales. Od nich zresztą wynajmuję, bo oni tylko mieli wybór.
ja dostalam propozycje 350 za 2 bedroom flat na armthrope road.
Zwróć uwagę na standard (np. double glazing), chyba, że Ci nie zależy. No i lokalizację. Mi np. zależało na domu blisko autostrady, jako że ciągle jeżdżę M18/M62. Zresztą, zależy ile chcesz tam mieszkać.
to mieszkanie jest na przeciwko mojego miejsca pracy
wiec jak dl amnie lokalicacja jest super
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Dom i mieszkanie » wynajem mieszkania- koszt