Przejdź do treści

Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic

Praca, życie, mieszkanie, randki, rozmowy - DONCARSKI - DONCASTER

Informacje o Użytkowniku

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

temat: Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

[ Posty 251 do 266 z 266 ]

251

Witamy Miska w naszych szeregach smile szykuj sie szykuj na wyjazd smile a od listopada witamy jako juz pelnoprawnego mieszkanca Donny smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

252

Szykuję się, szykuję.... smile Bilet juz zarezerwowany, 14.11,  20: 10 laduję w Doncaster.... A potem to juz jakoś pójdzie big_smile Przynajmniej mam nadzieję smile

253

witam wszystkich!!!!!!!!!!!!!wink

254

jestem na chat

255

No proszę,wystarczy zniknąc na chwile w celu powicia potomstwa a tu sie rozgadali... Witam wszystkich, mam chwilke zeby cos napisac, poki laleczka spi:)

256

Troszkę z opóźnieniem ale i ja witam i pozdrawiam smile

257

witamy witamy Froster ( a tak w ogole to ladne ladne fotki)

cherokee witam po dluzszej nieobecnosci , jak sie malenstwo i mamusia miewaja? smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

258

Olifka napisał:

cherokee witam po dluzszej nieobecnosci , jak sie malenstwo i mamusia miewaja? smile

Dziekujemy, mamy sie swietnie, mała troche bardziej wyspana niz mama:)

259

Witam wszystkich dawno tu mnie nie bylo i juz sie kreci i jestem na tylach !!!!!! fajnie chlopaki ze sie pojawiliscie !!!!!!!!!!!pozdrawiam was serdecznie

260

cherokee - nio tak tak slyszalam juz o tym  lol smile

ciesze sie , ze wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku i ze jakos sie kreci, pozdrawiam Was serdecznie i udanego weekendu zycze - niech sie i Mamusia troszku wyspi smile

Ostatnio edytowany przez Olifka (2007-09-22 09:47:31)

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

261

Witam serdecznie!!!!!! dawno mnie tu nie bylo ! CZY KTOS SIE STESKNIŁ??????

262

powiem wam szczerze ze jest przegibane mieszkac z kims pod jednym dachem,ja mieszkam i poprostu brak slow! nikomu nie polecam lepiej pomeczyc sie i isc na swoje niz mieszkac z  niekulturalna banda!!!!

263

alexiss2 napisał:

powiem wam szczerze ze jest przegibane mieszkac z kims pod jednym dachem,ja mieszkam i poprostu brak slow! nikomu nie polecam lepiej pomeczyc sie i isc na swoje niz mieszkac z  niekulturalna banda!!!!

Swieta prawda, nawet z kulturalną bandą w pewnym wieku juz nie chce się mieszkac.

264

Witam po wakacjach oj widze ze sie troche rozklecilo smile a my wypoczeci i gotowi znowu patrzec na ta anglie smile oj swieta prawda mieszkac z kims to przesrane a jak sie ma dzieci to juz wogole nie polecam mam tak nie mile doswiadczenia z tym zwiazane ze na sama mysl robi mi sie niedobrze wiadomo ze sie zaoszczedzi ale to nie jest warte tych nerwow kurcze juz sie sie przzypomnial ten koszmar    LUDZISKA NIE MIESZKAJCIE Z LOKATORAMI  chodzy to byli najlepsi przyjaciele przyjazn szybko przeminie

265

Witam czy ktos tu przybywa?dawno tu niko nie bylo !!!! zycze milej soboty oraz niedzieli -pozdrawiam wszystkich i sciskam ! smile

266

Witam Wszystkich  Mam Pytanie A Zarazem Prosbe Czy Ktos Ma Moze Namiary Na Kogos Kto Montuje U Nas W Doncaster Polsat Cyfrowy Tzn Kolezanka Nie Ma Ani Talerza Ani Dekodera Calkowicie Od Podstaw Bardzo Prosze O Jakis Namiar smilesmilesmile

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

Menu szybkiego skoku

[ Generated in 0.030 seconds, 9 queries executed ]

Amber Pleasure - The unique Baltic amber jewellery