Mam problem ze zdobyciem dobrego programu do pobierania filmów.Nie wiem czy to wina miejsca w jakim jestem bo program ares na przyk?ad wogóle nie potrafi? wyszukac ?adnych plikow
Prosz???? korzysta???? z nowego forum tu klikaj????c tu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
JesteÅ› Tutaj: Najwi????ksze forum mieszka??c??w Doncaster i okolic » Internet » Programy do ?ci?gania filmów
Mam problem ze zdobyciem dobrego programu do pobierania filmów.Nie wiem czy to wina miejsca w jakim jestem bo program ares na przyk?ad wogóle nie potrafi? wyszukac ?adnych plikow
hmm ja komputerowcem nie jestem ale do aresa zarzutow nie mam... moze znajdzie sie ktos kto pomoze
pozrwiam
chodzi o torrenty?
Jesli masz internet przez BT i masz router w domu to dobrym rozwi?zaniem s? fora warezowe i ci?gni?cie filmów z rapidshare.
Jedno z lepszych to www.warez-bb.org lub www.peb.pl
Jesli jednak masz przez kabel to spróbuj z osiolkiem lub "azureusa" do torrentów.
Proponowa? bym jednak zosta? przy aresie. Te? mia?em problem z po??czeniem. Skonfigóruj go wed?ug tego powinno by? OK. (u mnie pomog?o) http://news.p2p.info.pl/opis-ustawien-p … es-p2p/226
Pozdrawiam
JesteÅ› Tutaj: Najwi????ksze forum mieszka??c??w Doncaster i okolic » Internet » Programy do ?ci?gania filmów