Przejdź do treści

Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic

Praca, życie, mieszkanie, randki, rozmowy - DONCARSKI - DONCASTER

Informacje o Użytkowniku

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

temat: Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

[ Posty 51 do 75 z 266 ]

51

Alexiss2 hmm.... za malo siem znam ( w ogole chyba siem nie znamy) zebym mogla sie wypowiedziec - ale jedno wiem na pewno, oglada sie za kobialkami smile lol

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

52

kazbad21 to bylo piekne !hehehe nie ogladasz sie za panienkami bo gdybys sie ogladal to bys mnie zauwazył hahahaha a rzucam sie w oczka heheh

53

pewnie....jak mam pisac to leje z grubej rury, a nie tylko , 2co tam u ciebie, czy masz jeszcze tego tasiemca"...nie , to nie dla mnie , pozdarwiam OLFIKA...oki pozdrawiam rowniez pewna niesubordywana kobiete ktora sciagnalem do Anglii, dalem jesc, pomoglem na ile mogle, powiedzialem co ma robic w danej chwili, poradzilem jej jak postepowac w sytuacjach stresowych, dawalem otuchy................a ona na zakonczenie powiedziala do obcej osoby cyt."jak sie rozejdziemy to wiecej nie chce go znac" koniec cytatu...nie powiedziala nawet dziekuje, i na to jest juz za pozno....teraz juz takich slow nie przyjme

54

olifka jak kazdy inny mezczyzna -oni tylko ogladaja sie za kobietami  hihihiihih

55

hmm...wiem jak to z pracka jest.... sama sie naszukalam i tyle ile odmownych odp dostalam to normalnie chyba by kazdego zniechecilo ale w koncu gdzies dobrnelam smile

a gdzie probowalas? agencje pewnie? ja moge jedna polecic....a jak stoisz z angielskim/

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

56

chyba cie kiedys widzialem...cos mi sie wydaje ze jestes pelna entuzjazmu mloda (jak zwykle 18 letnia +VAT;) ) kobitka......

57

kazbad21  smutne to ale prawdziwe jesli chodzi o to jak ludzie postepuja na obczyznie......... ale coz 3ba wierzyc ze jutro znow nadejdzie nowy dzien z mn000000sssstfffeeeeem sanszajnu smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

58

kazbad21 nic na to nie poradzisz  takie zycie!!! jest to przykre ale coz takie zycie i trudno to zmienic,przyjaciol sie ma wtedy gdy o nic nie prosi!!!!

59

dokladnie.....wiec nie zrazam sie niepowodzeniami, mam kilka zasad, jedna z nich jest taka
Postepuj w zyciu tak, by nikt nie placil za twoje bledy.....
Mnie zas dotknelo troszki to ze ta pewna osobka nieopowiedzialna za swoje czyny negatywnie wplynela na moje zycie, a to jest nie fair

60

niestey ale nikt nie mowil ze zycie jest fair i ze zyc jest latwo..... moze i dlatego sprawia to ze jest ono bardziej ekscytujace smile ... poniekad.....

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

61

co do przyjaciol......
"chcesz stracic przyjaciela - pozycz mu pieniadze"
wlasnie czekam 3 tydzien na zwrot 100 funciakow od czlowieka po ktorym bym sie nie spodzielwal  , ze kasy nie odda, ale ja jestem cierpliwy.....
gora z gora sie zejdzie, a co dopiero czlowiek z czlowiekiem

62

olifka ja tylko szukam po agencjach ale wiesz niektore nawet  nie chca danych ani kontaktu,walcze z tym ale czasami sie zalamuje i jest zle ale jakos sie podnosze i ide dalej! w zyciu nie wolno sie cofac tylko isc do przodu jest ciezko ale trzeba!!!

63

uuu..... a teraz temacik mamonki tracamy widze.. heh nio fakt kasiorka zmienia ludzi i to bardzoooo..... bardzooooo........ ja tez sie na tym przejechalam - nie raz... a mimo ze kilka razy dupsko sobie z tego powodu obilam nadal jestem zbyt latwowierna w tej kwestii..... moze za bardzo kce wierzyc w ludzi smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

64

szkoda ze nas tak malutko moze z czasem wiecej osob sie pojawi!!!

65

wiec  masz zapewne duuuuzo kasiory, bo ja juz raczej nikomu kasy nie pozycze, no chyba ze oddam te ELZBIETKI mojej zoneczce, ale ona i tak by mi je skubnela, wiec strata wliczona w ryzyko, co by nie bylo mam full service jak sie spotkamy, kawe, kapiel i......................................cos
jak by nie patrzec place za serwis, a jak ktos pozycza to MUSI oddac.....czyz nie mam racji??

66

nio cosh nadzieja nadzieja, ale poki co musze przyznac ze i tak niezle - poworownojac jak bylo na poczatku kiedy sie zapisalam to niebo a ziemia big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

67

no ale mam nadzieje ze jutro nastanie lepszy sliczny sloneczny dzionek hehehe

68

oby oby a jak nie jutro to moze po jutrze.... big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

69

masz racje kazbad21,by  zonka widziala ze sie ogladasz za kobitkami to by ci dala nono

70

co juz sie zmywacie........najpierw gadu-gadu a teraz juz o dobranocce, nic  z tego......

71

eeee.... kto tu mowil o dobranoc? na pewno nie ja... ale jak kcecie.. to juz sobie pojdem smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

72

nikt nie idzie spac! mozemy kontynuowac gadu gadu

73

aaaa alexiss jesli chodzi o agencje bylam zadowolona tylko z jednej - Major Recruitment.. nie wiem czy ich wyprobowalas smile ale jak to bywa wsio kwestia prywatna smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

74

olifka co porabiasz na codzień?

75

a wlasnie powiem ci ze WIE i opowim ci sytuacje jaka w tym temaccie mialem z pewnym gosciem
Otorz po kolejnej eskalacji moich ach i ech po przesmignieciu kolejnego kroliczka plajboja , moj kolega zlapal za telefon (bez mojej wiedzy) i zadzwonil do mojej zony z informacja "Pani maz oglada sie za kobietami" na to oglupialy klient uslyszal w odpowiedzi "Ma galy po to zeby patrzaly, byle nie zostaly, Z tego dwojdga lepsze to niz mialby ogladac sie za mezczyznami" kKolega powiedzial mi pozniej  ze "masz w deche babe"....i tu mial racje....

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

Menu szybkiego skoku

[ Generated in 0.122 seconds, 9 queries executed ]

Amber Pleasure - The unique Baltic amber jewellery