witam cie Mariusz 007
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....
witam cie Mariusz 007
Witam cie Mariusz 007
witam nowa duszyczke ![]()
Chinchill , nio wiesz ja tak szybko to sie chyba nie poddaje hehe
a z tym wypoczywaniem to prawda fajnie bylo ale sie skonczylo - aaaa nio wlasnie i w ramach sprostowania wcale nie w Polandii to wypoczywanko bylo hehe ![]()
a ja od wczoraj w nowej pracy jestem - glowa peka od natloku wiadomosci, 2 dni induction a od pon juz tak na oficjalnie ![]()
a z tymi znajomymi w Donny to ja bardzo skromnie- na palcach jednej reki mozna policzyc, a i nawet nie wiem czy warto bo my siem wcale nie widujemy - coz znajomosc z poprzedniego miejsca pracy heh......
nio cosh pozdrawiam serdenko , a ja pedzem lecem luknac okiem na chinskie menu ![]()
nono widze ze tu zaczyna sie troszke rozkrecać!!!!!! ![]()
szkoda tylko ze nas tak malutko jest! ![]()
spokos kokos damy rade sanszajn ![]()
Housto, Houston, we have problem...
Witam forumowiczow, coz zaczalem byle jak, ale moze sie rozkrece, bedzie dobrze, dziekuje ciotce alexiss ze mnie tu zaciagnela
Jeszcze jest nas malutko...ale bedzie wielgasna ilosc, a i jenców nie bierzemy, wytluczemy wszystkie pionki...nie strzelac do kaczek,
witam cie kazdad21 i nie ciotce bo kazdy pomysli ze jestem stara rurka:)
no...ciotka mozna byc maja zaledwie kila lat...ale oczywiscie wszystkie kobitki (nawet ta ktora pogubila sie w liczeniu swoich wiosenek) mowi ze i owszem ale ONA zawsze ma 18 lat...pewnie.....a te kwiatki na rondach to jak myslicie, skad nawoz...bierze sie delikwentke niby na spacerek, wpycha w krzaki....moze nie wyjdzie.....
nio oby oby sie nas zebralo troszku
hehe .....
witaj olifka juz sie martwilam gdzie sie podziewasz
kazbad 21- jestes?
kto ma juz dzis weekend???
Olus ja sie wiesz hmm ten teges lubie ukrywac ![]()
Halllloooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bry wieczor ![]()
a olifka i co tam u ciebie juz masz weekendzik?
aa dzieki za pytanko
si oficjalnie weekendzik zaczelam o godzinie 17
lol
i do poniedzialku do papierkow hehe ![]()
a jak tam u Ciem Alexiss2? co w ogole porabiasz na codzien?![]()
halo, halo...moze wrozek z reki odczyta wasza przyszlosc..a co do mnie to moze sie przedstawie,
mam (khm, khm > lat z ktorych jestem dumny nie moge siebie ocenic, niech to robia inni
ale niech strace!! a co mi tam
mieszkam na Balby,
Moj zawod :kierowca ciagnikow siodlowych tzw.TIRów
Przed trzema tygodniami przeprowadzilem sie z Hyde park tutaj, do pracy mam 3 minuty na piechotke,
przed chwila wplacilem bond na drugie mieszkanie (350£), z tego rezygnuje, moj landlord troszki sie ociaga - (brak kaloryfera w jednym z pokoi, wybita szyba w drzwiach od kuchni,dziurawe sciany, brak drzwi do jednego pokoju, i chalasliwy sasiad) - z usunieciem usterek i mam juz tego dosyc, powiem tylko ze czekalem 3 tygodnie by naprawil mi pralke ktora jest na wyposazeniu chalupy
Mam z bylym pracodawca u ktorego przepracowalem rok sprawe w Employer Tribunal w shefield o odzyskanie swojej kasy , powaznej sumy...mysle ze w swietle dowodow jakie posiadam sprawe mam wygrana
No chyba ze nie. ale odtracam taka wiadomosc, juz sie chcial ukladac, na poczatek dawal 500£...idiota, teraz dojrzal przed pierwsza sprawa do 1200£..niech sie goni
Albo wszystko albo nic.....
To na tyle...a , ogladam sie za ladnymi kobietami, ale to chyba lepsze jakbym mial sie ogladac za mezczyznami hihihi
Moze byc...no dobra to ja, na pewno mnie kiedys widzieliscie na rowerku, a jezdze bardzo duzo, ale nie przyjdzie wam do glowek ze to moge byc ja
Pozdrawiam.....i czekam.....
heheheh kazbad21 ale sie rozpisales!!!! heheheh ,poznales juz nasza koleazke olifke?
olifka co sadzisz o koledze kazbad21???
kazbad21 nio wiesz wolnosc slowa, wyznania i te pe.. wiec i chyba za mezczyznami moglbys sie ogladac
mi wcale by to nie przeszkadzalo bo i ciem.... kazdy niech sem zyje jak kce
lol chociaz pewnie moherowe berety nie za bardzo by to popieraly ![]()
3mam kciuki za wygrana sprawe w trubunale.... jesli naprawde warte zachodu to zazwyczaj rozpatruja na korzysc obcokrajowcow
wiec oby bylo tak i tym razem
powodzonka
olifka ja na codzien to szukam pracy!!! jest ciezko ale daje jakos rade, moze mi cos doradzisz ?nie wiem gdzie mam juz sie udac barkuje mi slow
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....