Przejdź do treści

Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic

Praca, życie, mieszkanie, randki, rozmowy - DONCARSKI - DONCASTER

Informacje o Użytkowniku

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

temat: Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

[ Posty 1 do 25 z 266 ]

1

Gdzie sie wszyscy podziali? Wiem ze na razie jest nas tylko 9 zarejestrowanych i poczatki sa zawsze trudne , ale wierze w Was mocno ze wktrotce rozruszamy tak forum ze nie bedzie wiadomo na ktory temat odpowiadac smile
pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje do szybkiego napisania big_smile
pozdrawiam serdenko oxoxox

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

2

Cos strasznie niesmiali ci mieszkancy Doncaster...

3

Hmm.... ano cosh ja sie tu produkuje jak gupia hehe normalnie azem nie wim ciem smile Moze sie w koncu rozkreci smile
pozdrawiam big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

4

moze sie rozkreci ale czy my to zobczymy bo narazie kiepsko idzie

5

Hej Mariusz007 , cos juz zaczynam coraz bardziej powatpiewac w to niestety sad cisza... i cisza.... raz na jakis czas post sie pokarze.. ehhh

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

6

Witam wszystkich
moze chciałby się ktoś przedstawic
Poznajmy się
jestem Marcin smile

7

Ja jak widac jestem Mariusz razem z zona i 3 letnim synkiem , mieszkamy sobie w Doncaster juz 1 roczek,i jest nam milo.

8

A milo milo....pozdrawiam serdecznie i zycze milego dzionka smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

9

Jestem tu od 3 tygodni
I strasznie sie nudze
Może olifka coś o sobie napisze wydaje się miłą osóbką
Pozdrowienia dla wszystkich

10

Hejka Cinek smile
nio ja tysh troszku juz tu jestem - i na forum i w Donny - cio do forum to troszku cosik nudnawo fakt, malo postow... a cio do samego Donny - to miasteczko jak kazde inne hehe smile
a cio bys kcial o mnie wiedziec, bo tak ciezko pisac o sobie - zem az taka interesujaca postacia to nie jestem smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

11

Każdy jest interesujący na swój niepowtarzalny sposób smile
Chciałbym wiedzieć skąd przyjechałaś do tego miasteczka , co tam porabiałaś i co tu i wogóle wszystko.
Piszcie co tu jest do oglądania, zwiedzania i co porabiacie w wolnych chwilach nawet gdy pada deszcz.

12

aaa mowisz - nio pewnie masz racje kazdy ma w sobie to COS - ponoc smile lol
a ze mna no coz tak jakos wyszlo ze od poczatku tego roku w Donny sobie siedze - wlasniem wyjezdzam na tydzien urlopu do hiszpanii i zaraz po powrocie nowa pracka... ehh.... coz bez pracy nie ma kolaczy smile
a cio porabiac tju - szczerze to jestem domatorka i nie sprobowalam jeszcze tutejszego najt-lajf smile
a donny jak donny ma swoje lepsze i gorsze storny smile sam sie zreszta przekonasz smile
zycze powodzonka i do przeczytania za tydzien big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

13

Witam wszystkich forumowiczówsmile Nie moze byc tak dluzej,ze ludzie beda dowiadywać sie o tym forum przez przypadek hmm Tak jak ja...
Nie przejmujcie sie, damy rade!!! Zobaczycie,ze tutaj jeszcze bedzie tak jak w reklamie Lech-a..."bedzie sie dzialo"wink Zaraz biore sie za rozsylanie linków na GG, zajrzę na strone miesiecznika POLCASTER i jesli to mozliwe napisze ogloszenie, a jutro odwiedze polskie sklepy z advertisements o forum smile
PS Olifka jak rozkręce to forum (w co mocno wierzę, bo to na prawde swietny pomysl!!!) to dasz mi sie zaprosic na kawe?smile Wydajesz sie bardzo interesujaca:) Pozdrawiam raz jeszcze. Let's go party

Sygnatura autora
Większe szczęście daje nadzieja zawarta w dążeniu -
- niż świadomość, że oto jesteśmy u mety.

14

nio to rozkrecaj rozkrecaj Chinchill  smile
hihi.... bede mocno 3mac kciuki za to - moze w koncu sie komuc uda smile

a z ta kawka.... to ciem nie , zawsze nowa duszyczka do poznania - zwlaszcza ze ja tutaj ludzikow nie znam w tym miescie za duzio smile

P.S.- wlasnie  gardziolko lecze , jutro pierwszy dzien w nowej pracy , w nocy worcilam z holideja i mam bebe przeziebienie sad chlip chlip

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

15

hejka czy jest tu ktos?

16

Jesli ktos ma ochote pogadac to zapraszam jestem otwarta na kazda rozmowe!!! olcia

17

oj olcia olcia uwazaj zeby jakis natret sie nie naciagnal na taka rozmowe o wszystkim lol smile
a tak w ogole cos tutaj ludziki bardzooo przyciszone sa, z rozmowami ciezko poki cio - niestety sad

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

18

Olifka wlasnie to zauwazylam,myslalam ze jest tu pare osob do rozmowy ale cichutko sad

19

nio niestety - jakies przyciszone towarzystwo sad

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

20

nio a na dzis i ja chyba przycichne bo jutro 3ba raniotko wstac- nowy dzionek, nowa pracka ehh... stresik mam smile milej nocki zycze i do napisanka, pozdrawiam serdenko :*

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

21

milej i spokojnej nocy olifka -niech ci sie przysnia misie,ptysie i gumisie!!! ja jeszcze troszke powalcze i tez juz pojde nynu pozdrawiam !

22

ide nynać dobranoc wszystkim !!!

23

He he widzę,ze kobietki sie rozpisaly;) Szkoda,ze akurat bylem w pracy. Zaglądałem tutaj przez kilka dni i juz myslalem,ze nawet Olifka zwatpila w idee tego forum. A tu sie okazalo,ze sobie odpoczywalas w PL smile  A jesli chodzi o zaproszenie to musimy omówić szczególy spotkania:) Tak sie sklada,ze ja tez oprócz flatmatesów, nie mam za wielu znajomych na obczyznie:( OK ide spac, bo jestem po "nocce". A za Ciebie 3mam kciuki i życze szybkiego powrotu do zdrowia.
I chociaz tez jestem tutaj "świeżak" to serdecznie witam w naszym gronie Alexiss2 vel Olusię wink Pozdrawiam:)

Sygnatura autora
Większe szczęście daje nadzieja zawarta w dążeniu -
- niż świadomość, że oto jesteśmy u mety.

24

Dzien dobry wszystkim! Milego dnia życze! witam cie chinchill milo mi cie poznac

25

Witam wszystkich

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos....

Menu szybkiego skoku

[ Generated in 0.055 seconds, 10 queries executed ]

Amber Pleasure - The unique Baltic amber jewellery