Przejdź do treści

Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic

Praca, życie, mieszkanie, randki, rozmowy - DONCARSKI - DONCASTER

Informacje o Użytkowniku

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » A witam witam :)

temat: A witam witam :)

[ Posty 1 do 22 z 22 ]

1

Nio uff po wielkich trudach udalo sie smile
witam serdecznie i mam nadzieje ze to forum nabierze troche wiecej zycia i noz widelec uda sie je rozkrecic smile
ja sama za duzo nie wiem o doncaster a zwlaszcza o Polakach tutaj mieszkajacych wiec moze to i dobry pomysl na nowe znajomosci smile
pozdrawiam serdecznie smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

2

Witam Wszystkich big_smile
Troche na tym forum pustkami wieje ale mam nadzieje że to sie niedługo zmieni.
Pozdrowienia dla Wszystkich użytkowników tego forum i wszystkich Polaków mieszkających w Doncaster.
Uważam że powinniśmy troche rozreklamować to forum w tym mieście.

Ostatnio edytowany przez baphomed (2007-06-16 23:44:40)

3

Witam wszystkich Doncarskich !
Ja również mam nadzieję na większą aktywność z Waszej strony na tym forum. Tylko dzięki Wam uda nam się dokończyć to co zaczęliśmy, czyli stronę www.doncarski.co.uk , która cały czas powstaje.
Wzywam, więc każdego Polaka w tym mieście - USIĄDŹ i PISZ !!!
Poznajmy się, jest nas tu naprawdę wielu smile

Sygnatura autora
http://www.doncarski.co.uk

4

Ja zagladam tutaj codziennie i nie widze nowych postów niestety:( Moze jakas reklama na witrynach polskich sklepów pomoze? Przeciez Polacy korzystaja z internetu, wiec pewnie nie wiedza o instnieniu tego forum.BTW wypadaloby poprawic spozycjonowanie strony, bo google milczy na jej temat po wpisaniu "polacy w doncaster".

5

nio prosze ale szok..... 3 nowe posty sa od czasu jak ostatnio zajrzalam... niestety racja racja za duzego ruchu tu nie ma, zebym to ja znala Polakow w Donny to i bym rozleklamowala, ale 3majmy kciuki ze jak bedzie pikna stronka wuwuwu to i wiecej zainteresowanych bedzie i w forum big_smile pozdrawiam serdenko big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

6

Witam!

Forum jest pozycjonowane ale na efekty trzeba troche poczekać, pod hasłem "praca w Doncaster" już można je znaleźć w google.. Google lubi jak jest dużo treści - podstron, wtedy będziemy na wyższych pozycjach.
Trzeba pisać, nie ma wyjścia smile.

Sygnatura autora
http://www.doncarski.co.uk

7

nio baaaa damy rade bo kto inny jak nie my smile
a tak z czystej ciekawosci pytanko do admin'a jk tam idzie budowa stronki?

pozdrawiam smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

8

cherokee napisał:

.BTW wypadaloby poprawic spozycjonowanie strony, bo google milczy na jej temat po wpisaniu "polacy w doncaster".

Masz racje ciężko trafić na to forum, nawet po wpisaniu "Praca w Doncaster". Uważam, że Google powinny kojarzyć tą stronę tak jak napisała Cherokee.
Bo nie zapominajmy o tym, że duża część naszych rodaków wciąż korzysta z internetu w bibliotekach i na pewno nie chce sie im szukać ze względu na ograniczony czas.
Chciałbym dodać jeszcze, że sam na to forum dotarłem z "Donny polish forums", gdzie ktoś napisał że nie potrzebujemy kolejnego forum jakim jest właśnie to sad

9

3mac kciuki zeby sie forum rozreklamoalo zatem smile i ofkorsik z pozytywnym odzewem , nio baaa big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

10

Witam wszystkich cieplutko!
W Doncaster dopiero od miesiaca, a na forum trafiłam przypadkiem. Postaram sie jednak zagladac w miare mozliwosci.

11

a witam serdecznie na forum smile mam nadzieje ze przyjemnie i w Donny i na forum bedzie smile pozdrawiam cieplutko

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

12

WITAM  i ja mieszkam w Doncaster
Pozdrawiam wszystkich
moi drodzy piszemy piszemy nie obijac sie smile

13

Jak wszyscy tutaj to ja chyba też muszę, więc... WITAM smile

Doncaster i UK od niedawna w moim życiorysie. Mam nadzieje zadomowić się i w mieście i na forum. Już miałam przygodę, która spowodowała, że poczułam się jak u siebie wink  Kilka dni temu usłyszałam pukanie. Podbiegłam do drzwi i przywitałam mych gości radosnym HELLO! Jedna z dwóch pań stojących przede mną powiedziała kulawą angielszczyzną: Do you speak Polish? Kiedy usłyszała polskie: tak, wyciągnęła Pismo Święte i uradowana zaoferowała rozmowę (już po polsku). Uwierzycie?! Nie mam nic przeciwko Świadkom Jehowy, ale z zasady w rozmowy z nimi się nie wdaję (mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam) Nie wiem, może Was to nie dziwi, ale ja byłam w szoku. Jestem pewna, że i Was coś tu kiedyś podobnie zaskoczyło. Opiszcie to proszę. Ciekawi mnie, czego się mogę jeszcze spodziewać…

Pozdrawiam

14

nooo big_smile nareszcie sie cosik dzieje smile witam nowe forumowiczki smile
3ba w koncu rozruszac to forum big_smile no baaa big_smile
pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia i samych pozytywow w Donny big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

15

Witam ponownie a mnie przeraza angielska mlodziez jestem mama 4 letniego synka i 3 miesiecznej corki czesto chodzimy na spacery kiedys na moich oczach grupka chlopaczkow wygladali na 12, 13 lat wiatrowkami zabijali golebie poprostu szok bylam z dziecmi wiec nawet nie bylo sie co odzywac bo jeszcze by im zrobili krzywde a dzisiaj natomiast trzy gora 10 latki dokuczaly mojemu synkowi na placu zabaw  to strach co sie dzieje za wiele nie ma sie co odzywac bo to nie nasz kraj i poco szukac zaczepki tymbardziej gdy ma sie dzieci jeszcze im ktos zrobi krzywde
i tak mozna by pisac o zlych stronach i dobrych pobytu w angli ale to juz moze innym razem smile obowiazki wzywaja trzeba ogarnac dom
POZDRAWIAM smile

16

oj niestety rozumiem o czym mowisz... mnie generalnie przeraza to rozbisurmanienie dzieciakow tu - kto by pomyslam ze dzieci latja obwieszone zlotem z najnowszymi komorkami, klna, robia co chca , a rodzice nic nie robia bo ponoc bezstresowe wychowanie......
a jeszcze wsio zalezy gdzie sie dokladniej mieszka, ale sama sie zastanawiam czy jesli kiedykolwiek zdecyduje sie na dziecko to nie wiem czy chcialabym je wychowywac w tym kraju... ehhh
mam nadzieje ze sie wszystko ulozy jednak pozytywnie i zadnego 'bullying' juz nie bedzie , pozdrawiam serdecznie

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

17

Witam to znowu ja smile oj jeszcze troche i do polski na wakacje juz nie moge sie doczekac mam dosc tej angielskiej pogody mozna sie pochlastac wogole trzeba zmienic na chwile klimat bo tutaj na dluzsza mete czlowiek by nie wysiedzial
takze przez dluzszy czas mnie nie bedzie mam nadzieje ze ruszycie ludzie do boju i zaczniecie pisac smile jak przyjade napewno wszystko przeczytam
Pozdrawiam smile

18

aaaa zycze milego lotu Ruziu big_smile
z donny lecisz? mysmy wlasnie tydzien temu dokladnie wrocili z Polandii - i musze przyzmac ze trafilismy na najlepszy tydzien pogody, zero deszczy , a uplay jak kurna na kanarach hehe smile i pomyslec ze to tylko Polskie Wybrzeze big_smile
pozdrawiam serdenko i zycze udanego urlopowania , papautki big_smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

19

witam wszystkich! mam na imie olusia pozdrawiam!!!

20

a witamy witamy w naszych szeregach smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox

21

witam wszystkich! a szczegolnie witam Olifke smile
Niestety nie mieszkam w Doncaster ,ale jestem z wami smile

Pozdrowionka wink

22

witamy w naszym skromnym i czasami malomownym (lub raczej pisemnym) gornie smile

pozdrawiam serdecznie i zycze milego czasu na forum andrew1969 smile

Sygnatura autora
pozdrawiam serdenko
buziaki misiaki
oxoxox
Menu szybkiego skoku

[ Generated in 0.053 seconds, 9 queries executed ]

Amber Pleasure - The unique Baltic amber jewellery