Justyna Steczkowska za?piewa na ?ywo w internecie! To pierwsza polska artystka, która w ten sposób promowa? b?dzie swój nowy album.
Internauci na stronie www.koncert.justynasteczkowska.pl b?d? mogli na ?ywo ?ledzi? przekaz koncertu z toru?skiego Bulwaru Filadelfijskiego. Start 20 czerwca 2009 r. o godzinie 20:30. Transmisja nie b?dzie kodowana; ka?dy bezp?atnie b?dzie wi?c móg? obejrze? w internecie show artystki.
Justyna Steczkowska chce w ten sposób dotrze? do wszystkich swoich fanów: tych z kraju i zagranicy. – Pragn? odwdzi?czy? si? im za te wszystkie wspólne lata. Za liczne wyrazy uznania, za mi?o?? do mojej muzyki i wsparcie w ró?nych etapach mojej kariery, które otrzymuj? od pocz?tku swojej pracy – mówi. – W ko?cu to Oni stanowi? sens mojego bycia na scenie! – dodaje.
Okazj? do tego wyj?tkowego wydarzenia jest pi?tnastolecie kariery artystycznej Justyny Steczkowskiej oraz promocja jej nowego albumu. Kr??ek zatytu?owany „To Mój Czasâ€? nagrany zosta? w Budapeszcie przez ?wiatowej s?awy producenta Victora Rakonczai.
Utwory zgromadzone na p?ycie ??cz? nowoczesne brzmienia z wyj?tkow? barw? g?osu Steczkowskiej. Charyzmatyczna wokalistka znów uwodzi kobieco?ci? i porywa ekspresj?. To gwarancja, ?e transmitowany w internecie koncert b?dzie mistrzowskim pokazem jej umiej?tno?ci wokalnych i jej scenicznej charyzmy! Publiczno?? zgromadzona przed scen? w Toruniu i przed ekranami komputerów poza nowymi utworami us?yszy te? najwi?ksze przeboje artystki.
Koncert w ca?o?ci transmitowany w internecie i dost?pny bezp?atnie dla ka?dego u?ytkownika sieci.