Przejdź do treści

Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic

Praca, życie, mieszkanie, randki, rozmowy - DONCARSKI - DONCASTER

Informacje o Użytkowniku

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.

Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Nauka » nauka języka

temat: nauka języka

[ Posty 1 do 14 z 14 ]

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Nauka angielskiego w UK u Polaka to chyba wielkie nieporozumienie. Ludzie szukajcie tubylcow jako nauczycieli, przyspieszy to znacznie proces uczenia sie.

14

Ja znam kilka miejsc. Nie chce mi sie szukac szczegółowych danych ale po nazwach wszytko mozna znaleźć w necie: szkoła syllabus, women centre (ale tylko dla kobiełek wink ), DEMPR- to org charytatywna. maja siedzibe w budynky przy rondzie ulic Trafford Way i Carr House Road. Wejscie jest dosc male i niepozorne ale jak poszukacie przy sklepach i fish and chips shopie to znajdziecie, kursy organizuej tez Ways 2 Work ale chyba tylko dla osob z centrum miasta, na pewno widziałem ogłoszenia na polskich sklepach wiec to tez jakiś sposób. Ale najszybszym sposobem na nauke jezyka jest przebywanie wsrod osob anglojezycznych. wystarczy zapytac w bibliotece czy CVS o liste organizacji poszukujacych wolontariuszy i popracowac godzinke dwie dla nich. Nauka jak znalazl a i czasem mozna poznac kogos naprawde interesujacego. Ja sie uczylem wlasnie tak- fajowa zabawa.

a szkola master to juz nie istnieje chyba...

ostatnio slyszalem ze polski kosciół też organizuje lekcje angielskiego

Ostatnio edytowany przez szwierzak (2009-05-22 14:03:06)

Menu szybkiego skoku

[ Generated in 0.193 seconds, 9 queries executed ]

Amber Pleasure - The unique Baltic amber jewellery