Ja co prawda nie słyszałem ale sam wysylałem paczki do Polski
To namiary na firmę przewozową ... nie sa tak szybcy jak DHL ..hihi... ale dostarczają ... Pan Artur +48 606 424 176 ... www.skpacket.pl Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Doncaster » Paczki z Polski i do Polski » Napisz odpowiedź
Ja co prawda nie słyszałem ale sam wysylałem paczki do Polski
To namiary na firmę przewozową ... nie sa tak szybcy jak DHL ..hihi... ale dostarczają ... Pan Artur +48 606 424 176 ... www.skpacket.pl Pozdrawiam
z tymi autokarami to prawda.... pamietam ze niegdys spiewali sobie 100zl od paczki/torby - ale ale wlasnie nie wyglada to az tak rozowo , bo jak wszedzie nic nie jest perfekto - po pierwsze kierowcy nigdy nie czekaja na adresata paczki/torby a i zdarzylo sie moim znajomym ze autokar przyjechal przed czasem (i to calkiem sporo) i pojechal.... a i slyszlam ze zdarzalo sie iz kierowcy przetrzepali torby nio ale jak o wszedzie nie ubezpieczone wsio sie moze zdarzyc niemniej znam wiele przypadkow z ktorym osoby byly zadowolone.
ja swego czasu jak mieszkalam w innym miescie wysylalam paczke przez pewna parafie , bo ksiadz mial 'maly biznes' hehe - nio ale mam nadzieje ze jakos uda sie Tobie to rozwiac, daj znac na czym stanelo w rezultacie ![]()
Z tego co wiem to istnieje możliwość nadania paczki do kierowcy autobusu, który jedzie z Polski do Anglii ale nie znam szczegółów, wtedy paczkę masz dosyć szybko.
Zawsze możesz zapytać.
Zależy z jakiego miasta w Polsce chcesz nadać.
Tak jak w temacie.
Musze bardzo, bardzo pilnie wysłac paczke z Polski. Poczta odpada, bo juz jedna paczka mi zaginela. Drugi raz nie dam sie okraść.
Mam nr do Krzyśka z ogłoszenia na polskim sklepie, ale niestety Krzysiek jest do konca sierpnia na urlopie.
Moze Wy macie jakies sprawdzone firmy?
W necie znalazłam coś takiego:
http://www.eurotransport.org/?link=10
Paczka do 30 kg kosztuje 200 zl + vat.
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Doncaster » Paczki z Polski i do Polski » Napisz odpowiedź