Witam Wszystkich Mam Pytanie A Zarazem Prosbe Czy Ktos Ma Moze Namiary Na Kogos Kto Montuje U Nas W Doncaster Polsat Cyfrowy Tzn Kolezanka Nie Ma Ani Talerza Ani Dekodera Calkowicie Od Podstaw Bardzo Prosze O Jakis Namiar ![]()
![]()
![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos.... » Napisz odpowiedź
Witam Wszystkich Mam Pytanie A Zarazem Prosbe Czy Ktos Ma Moze Namiary Na Kogos Kto Montuje U Nas W Doncaster Polsat Cyfrowy Tzn Kolezanka Nie Ma Ani Talerza Ani Dekodera Calkowicie Od Podstaw Bardzo Prosze O Jakis Namiar ![]()
![]()
![]()
Witam czy ktos tu przybywa?dawno tu niko nie bylo !!!! zycze milej soboty oraz niedzieli -pozdrawiam wszystkich i sciskam ! ![]()
Witam po wakacjach oj widze ze sie troche rozklecilo
a my wypoczeci i gotowi znowu patrzec na ta anglie
oj swieta prawda mieszkac z kims to przesrane a jak sie ma dzieci to juz wogole nie polecam mam tak nie mile doswiadczenia z tym zwiazane ze na sama mysl robi mi sie niedobrze wiadomo ze sie zaoszczedzi ale to nie jest warte tych nerwow kurcze juz sie sie przzypomnial ten koszmar LUDZISKA NIE MIESZKAJCIE Z LOKATORAMI chodzy to byli najlepsi przyjaciele przyjazn szybko przeminie
powiem wam szczerze ze jest przegibane mieszkac z kims pod jednym dachem,ja mieszkam i poprostu brak slow! nikomu nie polecam lepiej pomeczyc sie i isc na swoje niz mieszkac z niekulturalna banda!!!!
Swieta prawda, nawet z kulturalną bandą w pewnym wieku juz nie chce się mieszkac.
powiem wam szczerze ze jest przegibane mieszkac z kims pod jednym dachem,ja mieszkam i poprostu brak slow! nikomu nie polecam lepiej pomeczyc sie i isc na swoje niz mieszkac z niekulturalna banda!!!!
Witam serdecznie!!!!!! dawno mnie tu nie bylo ! CZY KTOS SIE STESKNIŁ??????
cherokee - nio tak tak slyszalam juz o tym lol ![]()
ciesze sie , ze wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku i ze jakos sie kreci, pozdrawiam Was serdecznie i udanego weekendu zycze - niech sie i Mamusia troszku wyspi ![]()
Witam wszystkich dawno tu mnie nie bylo i juz sie kreci i jestem na tylach !!!!!! fajnie chlopaki ze sie pojawiliscie !!!!!!!!!!!pozdrawiam was serdecznie
cherokee witam po dluzszej nieobecnosci , jak sie malenstwo i mamusia miewaja?
Dziekujemy, mamy sie swietnie, mała troche bardziej wyspana niz mama:)
witamy witamy Froster ( a tak w ogole to ladne ladne fotki)
cherokee witam po dluzszej nieobecnosci , jak sie malenstwo i mamusia miewaja? ![]()
Troszkę z opóźnieniem ale i ja witam i pozdrawiam ![]()
No proszę,wystarczy zniknąc na chwile w celu powicia potomstwa a tu sie rozgadali... Witam wszystkich, mam chwilke zeby cos napisac, poki laleczka spi:)
jestem na chat
witam wszystkich!!!!!!!!!!!!!![]()
Szykuję się, szykuję....
Bilet juz zarezerwowany, 14.11, 20: 10 laduję w Doncaster.... A potem to juz jakoś pójdzie
Przynajmniej mam nadzieję ![]()
Jesteś Tutaj: Największe forum mieszkańców Doncaster i okolic » Hyde Park » Odbior odbior... Rybki tu akwarium gdzie jestescie? Zglos sie ktos.... » Napisz odpowiedź