Wita m serdecznie:)))Olifka w połowie drogi do 50tki ,a mnie własnie ona stuknęla:))).W Doncster i Angli od wrzesnia 2007.Imie Dorota.Zawod handlowiec ,tu jako pracownik fabryczny brrrr...
)) W wolnym czasie ,jak wszystkie chyba kobiety ...zakupy:)),internet bo nie mam nic ciekawego do czytania:)). Co 2 tyg .we wtorki sa spotkania kobiet polskich w International Comunity Center,narazie jest nas mało ale myśle ,ze z czasem dojdzie wiecej osob.Marzy mi sie tutaj takie Polskie Centrum ,gdzie Polacy mogliby uzyskac wszelkie informacje na temat"co ,gdzie ,z czym".Bo wiem jak mozna sie czuc ,pzryjezdzajac do obcego kraju bez znajomosci języka,kultury ,zwyczajów.No i mam nadziję,ze to forum ozywi się
)),.To dziwne dla mnie ,ze jest tu w Doncaster tyle tysiecy Polakow ,a jakos ich nie widac .Bylam na ostatnich Dniach Polskich i dosłownie garstka zainteresowanych.Zastanawiałam się dlaczego ,czy nikt nie jest zainteresowany ,czy słaba promocja . Co o tym myslicie?Bede wdzięczna za wszelkie pomysły i sugestie.A tak na marginesie ,nastepne Dni Polskie będa na pzrelomie kwietnia i maja:)))